HomeProjects

Projects

Modularni sistem gradnje, specifičan je metod konstrukcije koji se znatno razlikuje od standardnih metoda građenja. Ovaj metod gradnje se još naziva „stalna modularna konstrukcija“.

Ekonomični, brzi i fleksibilni sistemi zgrada sa atraktivnim dizajnom koji se uklapaju u lokalna okruženja

Modularni sistemi obezbeđuju pouzdanost, brzinu, I funkcionalnost.

Tehnologija izrade modulaskih konstrukcija nudi veliku čvrstoću i efikasna rešenja koja zadovoljavaju zahteve vlasnika privatnih kuća, poslovnih objekata, investitora, graditelja, javnih i privatnih institucija.

Najsavremeniji materijali od kojis su izgrađeni moduli garantuju pouzdanost i brzinu.

Modularni objekti se proizvode i montirane na nivou fabrike kako bi se osigurao visoki kvalitet gotovog proizvoda i precizno snabdevanje komponenata.

Izbor najsavremenijih materijala, inteligentni dizajn i najsavremenije tehnike izrade u proizvodnoj hali garantuju izuzetnu energetsku efikasnost, kvalitet uz smanjene troskove izrade.

Sečenje limova na hidrouličnim makazama do 15mm debljine. Makaze su dužine 6,2m. Naši klijenti kod nas mogu kupiti lim isečen na meru po svom zahtevu. Uz makaze imamo i ravnalicu za ispravljanje flahova.Od limova koje sečemo proizvodimo u daljoj preradi hladno oblikovane profile kao i zavarene profile, takozvane pajnere koji imaju svoju primenu u proizvodnji čeličnih konstrukcija.

Pojedinačna izrada profila velike dužine (do 6 m i više) izvodi se na specijalnim mašinama za profilno savijanje koje su poznate pod nazivom prese za profilno savijanje ili apkant prese. Pojedinačna izrada profila velike dužine (do 6 m i više) izvodi se na specijalnim mašinama za profilno savijanje koje su poznate pod nazivom prese za profilno savijanje ili apkant prese. Mi vršimo uslužno savijanje čeličnih limova na apkant presi od 6m kao i izradu profila od našeg materijala. Izrada profila na apkant presi pre svega je zasnovana na izradi elemenata delova čelične konstrukcije, kao što su hladno oblikovani profili tipa U,C,Z,S,L,OMEGA i drugi profili. Pored toga na apkant presi proizvodimo i stranice za prikolice različitih modela.

Čelik je naziv za veliki broj različitih višekomponentnih legura železa sa ugljenikom <2% i nizom drugih elemenata. Redovni pratioci su metali mangan i bakar, i nemetali: silicijum, fosfor,sumpor, azot i kiseonik. Čelik je uslovljen sastavom sirovina koje se koriste zaproizvodnju. U toku procesa proizvodnje čeliku se dodaju i: hrom, molibden, nikl, vanadijum, volfram, aluminijum, bor i neki drugi. Zatezna čvrstoća čelika iznosi od 200 do 4000 N/mm2. Čelik je i elastičan, njegov modul elastičnosti kreće i do 210 000 N/mm2. Tvrdoća čelika varira u širokim granicama: HB = 500 do 950 N/mm2. Neki od čelika nisu otporni na koroziju, ali ona ne prodire dublje od 0,01 do0,02 mm godišnje. Čelik se prerađuje livenjem, kovanjem, valjanjem, vučenjem, presovanjem, savijanjem i skidanjem strugotine, a može se međusobno spajati zavarivanjem,lemljenjem, zakivanjem i vijcima.

Svi materijali i čelični elementi koje proizvedemo imaju potrebne ateste.Sistem izrade objekata od čelične konstrukcije je po sistemu sve na šraf uz minimalnu primenu tehnike zavarivanja na terenu gde se objekat montira. Svojim klijentim možemo ponuditi najpovoljnije cene na tržištu u oblasti crne metalurgije i u oblasti izrade čeličnih konstrukcija.

Grane industrije: – auto industrija – kućna tehnika – brodogradnja – vojna industrija – avio industrija – medicina – građevinarstvo... Najzastupljeniji materijali: – Čelik (legura gvožđa i ugljenika) –Aluminijum (legiran): lakši od čelika, otporan na koroziju, alitri puta „slabiji“ i skuplji Prednosti: Dobre mehaničke karakteristike Male dimenzije i težine elemenata Industrijalizovana proizvodnja Laka manipulacija, transport i montaža Lakše i jeftinije fundiranje Manja osetljivost na seizmičke uticaje Laka i jednostavna sanacija i rekonstrukcija Mogućnost demontaže i reciklaže Nedostaci: Osetljivost na dejstvo korozije Osetljivost na dejstvo požara Kvalifikovana radna snaga Zamor materijala. Primena u građevinarstvu: Industrija– Proizvodne hale– Skladišne hale Poslovni i stambeni objekti– Višespratne zgrade– Garaže– Hangari– Izložbeni saloni Javni objekti– Stadioni– Sportske dvorane– Aerodromi– Železnički terminali

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world.

Advertise Design, 2022 © All Rights Reserved